Andreea Balan a mai dat o lovitura. Dupa ce in primavara acestui an devenise oficial imaginea firmei de haine Helene, Andreea Balan s-a gandit ca nu ar strica sa-si indrepte atentia si spre un salon de infrumusetare.
De-acum inainte, artista va beneficia exclusiv de serviciile profesioniste oferite de Cats Salon, in domeniul cosmeticii, hair-styling, manichiura-pedichiura. La baza acestei intelegeri a stat o relatie veche de prietenie dintre vedeta si patroana salonului. ''Eu merg foarte des la aceste centre, dar nu eram clienta fidela a niciunuia. Din cauza nenumaratelor aparitii publice, sunt nevoita sa apelez la serviciile acestor saloane si de cateva ori pe saptamana. Normal ca m-am bucurat cand mi s-a propus aceasta colaborare.

Pot astfel sa ajut o persoana pe care o apreciez si sa beneficiez si de servicii profesioniste. Un avantaj pentru mine este si faptul ca salonul se afla chiar in drumul meu zilnic, vizavi de Piata 1 Mai. O sa recomand tuturor prietenelor mele sa mearga acolo cand vor sa se simta cu adevarat frumoase!", ne-a marturisit Andreea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.