Lili Sandu nu inceteaza sa ne uimeasca, cu sau fara voia ei.

Dupa ce weekendul trecut a avut parte de un incident neplacut, cazandu-i victima nervilor fostului ei iubit, Bogdan Stelea, de aceasta data cantareata a iesit in prim-plan cu un flirt de cinci stele. Vedeta din "Pacatele Evei" a fost vazuta, la ceas de noapte, in compania nici mai mult, nici mai putin a rapperului american 50 Cent, venit in Romania pentru un concert.

Sursele noastre afirma ca Lili Sandu si starul muzicii hip-hop de peste Ocean si-ar fi petrecut cateva ore impreuna la Hotelul "Howard Johnson", dupa spectacolul de la Arenele Romane. Cativa dintre cei care au asistat intamplator la intalnirea dintre vedeta noastra si american sustin ca acestia si-au continuat discutia la etaj, in apartamentele in care a fost cazat 50 Cent.

Roscatele, pasiunea artistului

Nu stim exact ce l-a atras mai mult pe hip-hop-er la conationala noastra, insa avem o banuiala ca noua culoare de par a actritei nu este straina de aceasta pasiune. De altfel, in timpul concertului, 50 Cent si-a manifestat slabiciunea sa pentru roscate, remarcand in primele randuri o tanara cu aceasta nuanta la par. In fata a peste 4.000 de oameni, americanul nu s-a sfiit sa o invite pe aceasta in camera sa de hotel. Dar nu a fost sa fie. Cateva ore mai tarziu, rapperul a pus ochii pe o alta roscata, vedeta din telenovelele de la Acasa TV.

S-a reorientat spre hip-hop

Cantareata Lili Sandu are o slabiciune declarata pentru genul hip-hop. Nu mai departe de anul trecut, ea anunta ca viitorul ei album va contine piese compuse in acest stil, pe care ea il admira de multa vreme. De altfel, o melodie o si canta impreuna cu rapperul Chucho. Mai mult, pasiunea sa pentru hip-hop a facut-o sa-si schimbe si numele de scena in Lil’Lee, dupa modelul unor cantarete de peste Ocean, cum ar fi Lil’Kim.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.