Volanul nu e compatibil cu alcoolul si totusi vedetele cred ca statutul le permite sa ignore bunul-simt, legea si pericolul pe care-l reprezinta cand sofeaza aburite de alcool.

In timp ce la noi Andrei Gheorghe, Cristi Chivu si Cornel Dinu au ramas fara carnet dupa ce i-a prins politia cu respiratia "vinovata" de bere, vin sau whisky, printre mai rasaritele vedete hollywoodiene sunt cunoscute ca bautoare vajnice Diana Ross, Kim Delaney sau Michelle Rodriguez. Insa nu sunt singurele...

DAVID HASSELHOFF, starul din "Baywatch", e unul dintre "alcoolicii" de seama de la Hollywood. Dupa ce in 2002 a iesit de la dezintoxicare, in ianuarie 2004 a recidivat si politia l-a prins beat la volan. A primit atunci o amenda de 200 $ si 200 de ore de munca in folosul comunitatii. Cateva luni mai tarziu a fost arestat din nou, pentru aceeasi infractiune. Dupa ce i-a platit cautiunea, sotia l-a anuntat ca divorteaza.

KIM DELANEY, interpreta lui Diane Russell in serialul "NYPD Blue", a fost arestata in 2002 pentru sofat sub influenta alcoolului, iar anul trecut, in septembrie, a pierdut custodia fiului ei de 15 ani. Politia a prins-o atunci conducandu-si baiatul de la scoala catre casa, intr-o stare avansata de ebrietate.

"Veterana" la golit sticle, DIANA ROSS a adunat deja cateva arestari pentru sofat sub influenta alcoolului. Ultima oara a fost prinsa bauta la volan in decembrie 2003, iar judecatorul care i-a preluat cazul a hotarat ca vedeta sa petreaca, drept pedeapsa, doua zile la inchisoare. In plus, i-a dat o amenda contraventionala de 800 $ si a fost obligata sa se interneze la dezalcoolizare.

NICK CARTER, una din vedetele trupei Backstreet Boys, a fost tras pe dreapta in martie 2005 de o patrula de politie din California si dupa ce a picat testul cu fiola a fost trimis pentru trei luni intr-un centru de dezalcoolizare. Totodata, cantaretului i s-a dat o amenda de 1.200 $.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.