Rapperul american Snoop Dogg a fost dat in judecata de o femeie care il acuza de viol si pretinde 25 de milioane de dolari, transmite BBC online. Femeia, de profesie make-up artist, sustine ca rapperul si cativa apropiati ai acestuia au drogat-o si au violat-o, dupa inregistrarea unei emisiuni de televiziune, cu doi ani in urma. Agentul de presa al rapperului a declarat ca acuzatiile sunt "mincinoase" si ca femeia "se foloseste de sistemul juridic pentru a obtine castiguri financiare". Rapperul nu a fost pus sub acuzare. In reclamatia depusa vineri la un tribunal din Los Angeles, sunt acuzati de viol Snoop Dogg, pe numele sau adevarat Calvin Broadus, trei apropiati ai acestuia, societatea Walt Disney Company si ABC Inc.

Femeia a asteptat doi ani inainte de a initia o actiune juridica deoarece incerca sa obtina un acord cu cele doua companii media, a aratat avocatul ei. Femeia acuza Disney si ABC ca nu au reusit sa-i ofere un mediu de lucru sigur, a mai spus avocatul. Se pare ca si Snoop Dogg i-a intentat proces femeii, acuzand-o de santaj. In varsta de 32 de ani, rapperul s-a lansat in 1993 si a avut de atunci sase albume care au intrat in top zece


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.