Trupa Animal X, in noua sa formula, a filmat cel de-al doilea videoclip la piesa "Ca la inceput" extrasa de pe albumul "Derbedeii". Invitata speciala la filmari a fost Corina, care a jucat rolul unei infractoare

Actiune - Filmarile s-au desfasurat contra-cronometru, pe parcursul a doua zile. Costurile productiei nu au fost deloc modeste, bugetul ridicandu-se la 7.000 de euro. Locatiile alese de Iulian Moga (scenaristul si regizorul acestui clip) si sutele de cai-putere au inspirat dinamism actiunii extreme a clipului. Cei sase "animalicsi" au condus ATV-uri in zona Armeneasca, in subsolurile Teatrului National si in pasajul din Piata Victoriei.

Filmarile nu au fost lipsite de peripetii. Dupa aproape o ora de executat salturi de pe camion si caderi controlate, King Tzapu' s-a accidentat usor. Hiena a reusit sa-si inroseasca de tot ochii, care erau deja inflamati din cauza unei raceli, vizitele la farmacie devenind o necesitate. Vierme a fost surprins dormind in mijlocul zilei, rapus de oboseala, pentru ca fusese primul "alergat" pe Autostrada Soarelui la ora 4 dimineata. Corina s-a aratat de la inceput foarte incantata de scenariu si de rolul interpretat in videoclip. In aceasta vara baietii pregatesc un turneu ce se va desfasura in 40 de orase din tara.

Generatia verde

Implicare De ceva vreme, Animal X are preocupari ecologiste. Ei sustin proiectul "Generatia Verde", program pe care l-au conceput in ideea de a schimba mentalitati, de a promova idei si solutii pentru o lume mai curata si mai buna. Pentru cei care vor sa afle mai multe detalii despre acest proiect o pot face accesand site-ul www.generatiaverde.ro.

Am ales-o pe Corina sa apara in clipul nostru pentru ca este una dintre putinele cantarete care nu este
doar imagine
Alex, alias Soparla


Despre autor:

Compact

Sursa: Compact


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.