Fosta componenta a trupei Mandinga revine cu o piesa noua. Acompaniata de un band format din sapte instrumentisti, plus doua dansatoare, Elena crede ca albumul sau de debut ii va surprinde pe toti ascultatorii. Materialul cuprinde 10 piese si urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lunii. Pentru Elena muzica este mai mult decat o pasiune este un mod de viata.

Primul single, "Vocea ta", creatie Laurentiu Duta, beneficiaza de un videoclip realizat de Dragos Buliga. Atent la detalii si dorind sa surprinda cat mai bine atmosfera cubaneza, Dragos Buliga a intarziat cu cateva zile filmarea tocmai pentru a gasi locul de filmare potrivit.

Special pentru videoclip au fost adusi 6 dansatori, studenti ai scolii de dans pe care "o pastoreste" chiar Elena. Indragostita de ritmurile latino, ea si-a deschis de curand o a doua scoala de dans. Pentru acest clip, cantareata a adoptat si un look mai senzual. La noua imagine o contributie importanta a avut-o si stilista Laura Lazar.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.