Diva columbiana care a facut o planeta intreaga sa danseze ''aterizeaza'' la Timisoara. Shakira, care a depasit intr-un top al preferintelor romanilor staruri ca Madonna, Celine Dion, Ricky Martin va canta pe 17 iulie, pe stadionul “Dan Paltinisanu” din Timisoara. Prezentat de Vodafone si Emag!c Entertainment, spectacolul face parte dintr-o miniserie de concerte

Turneul mondial al artistei prin care aceasta isi promoveaza ultimele ei albume - "Fijacion Oral, Vol. 1" si "Oral Fixation, Vol. 2" va debuta la sfarsitul lunii august in SUA. Pentru scurtul timp pe care il va petrece in Romania, Shakira a emis si o lista cu cereri. Cantareata vrea sa aiba in Romania multe fructe, in special exotice (papaya, mango, kiwi, banane), sucurile naturale, multa apa plata, fructe de mare si... tacamuri de argint.

Biletele pentru concertul Shakira pot fi achizitonate atat din reteaua nationala a magazinelor Diverta, cat si online, pe site-ul www.MyTicket.ro. Pretul acestora variaza in functie de pozitia fata de scena: 150, 100, 80, respectiv 60 RON.

Shakira a intrat in istoria radiourilor din SUA si Europa, dupa ce single-ul "Hips Don’t Lie" a depasit saptamana trecuta 10.000 de difuzari doar in Statele Unite. De asemenea, "Hips Don’t Lie" a reusit sa atinga primele pozitii in topurile din SUA, Argentina, Canada, Columbia, Chile, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Mexic, Suedia, Elvetia, Olanda, Portugalia, Austria, Italia, Norvegia, Spania si Romania, mentinand albumul "Oral Fixation Vol. 2" in fruntea clasamentelor muzicale de peste 30 de saptamani.

Si cum 2006 este anul recordurilor si premierelor pentru Shakira, vedeta este primul (si singurul) artist care a reusit sa debuteze in acelasi an in topurile Hot 100 Billboard, European Billboard si Latin Billboard, si sa atinga in aceeasi saptamana prima pozitie concomitent in clasamentele Top 40 Mainstream si Latin Billboard.

Biletele la GOTAN PROJECT se vand ca painea calda

In timp ce timisorenii o asteapta pe Shakira, bucurestenii se pregatesc sa danseze Tango cu Gotan Project.

Zece muzicieni - Philippe Cohen Solal (compozitor, DJ), Eduardo Makaroff (chitara) Christophe Muller (computere), Lalo Zanelli (pian), Christina Villalonga (voce), Line Kruse (vioara), Luciano Sciarretta (bandoneon), Maria Andrea Pujado (vioara), Lise Orivel (viola), Christophe Morin (violoncel) - si proiectii video ce iti taie rasuflarea vor crea o atmosfera fermecatoare pe 20 iunie la Sala Palatului din Bucuresti.

Concertul face parte din turneul european de promovare a noului album "Lunatico", ce a fost lansat in luna aprilie a acestui an. Pretul biletelor variaza intre 100 si 200 RON, in functie de locul ocupat in sala.

Infiintata in 1999, formatia GOTAN PROJECT a reusit sa se impuna pe piata muzicala internationala inca de la lansarea primului lor extras pe single "El Capitalismo Foraneo"(2000).

Ideea ii apartine lui Philippe Cohen Solal, DJ francez in varsta de 44 de ani si consultant muzical al regizorilor Mihalcov si Von Trier caruia i se alatura elvetianul Christophe Muller, 38 de ani, o prezenta fidela pe scena electro.

Si, fiindca vorbim de TANGO, nu putea sa lipseasca un argentinian: Eduardo Makaroff, solist vocal si chitarist, cu experienta in domeniul muzicii de film.
Au urmat concerte in toata lumea, de la Paris la Tokio si de la Londra la Tel Aviv.

Succesul turneelor le-a adus celebritatea si in 2001 GOTAN PROJECT lanseaza albumul "La revancha del Tango" - care se vinde in intreaga lume in peste un milion de exemplare.

Urmeaza "Inspiracion-Expiracion"(2004) si "La Revancha del Tango Live" (2005). Astazi, turneul de promovare a celui mai recent album GOTAN PROJECT - "Lunatico" (2006) cuprinde si Bucurestiul pe langa Montreux, Viena, Londra, Amsterdam, Luxemburg, Lisabona, Milano si Los Angeles.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.