Creatoarea de moda Zina Dumitrescu a iesit din coma, dupa ce joi dimineata, in jurul orei 1.30, a luat o supradoza de Diazepam, fiind internata la Spitalul de Urgenta Floreasca. Creatoarea a implinit ieri 70 de ani si acum se afla in afara oricarui pericol. Surse din anturajul vedetei sustin ca motivul pentru care aceasta ar fi vrut sa-si puna capat zilelor este infidelitatea sotului, profesorul Costin Dumitrescu, in varsta de 70 de ani, care are de ceva vreme o relatie in Germania. Desi ieri se dadea ca sigura externarea designerului, aceasta a ramas in continuare internata, fiind doar mutata de la sectia de Terapie Intensiva la cea de Toxicologie.

Creatoarea de moda Zina Dumitrescu a fost adusa de fiul ei, Catalin Negreanu, in stare de coma la Spitalul de Urgenta, dupa ce a luat o supradoza de Diazepam. Dupa o jumatate de ora a fost readusa la viata de asistentul-sef, dl. Moromete, care i-a acordat primul ajutor. Surse din apropierea creatoarei de moda spun ca eventuala tentativa de sinucidere a acesteia ar fi putut fi cauzata de infidelitatea sotului.

Sotul Zinei, profesorul universitar Costin Dumitrescu, in varsta de 70 de ani, se afla in Germania, cand a fost sunat de fiul creatoarei care i-a spus ca Zina se afla internata si a revenit de urgenta in tara joi dupa-amiaza. Cei doi nu au dorit ca presa sa afle ca Zina este internata in spital si, contactati telefonic, sotul si fiul creatoarei au sustinut ca aceasta se afla la Ramnicu Valcea, in vizita la niste prieteni.

Ieri dimineata, in ziua in care Zina a implinit 70 de ani, Catalin si Costin au venit la spital cu un buchet de flori si au stat cateva ore. Zina are telefonul inchis si refuza sa vorbeasca sau sa vada pe cineva, in afara de sotul si fiul ei. Conform surselor din anturajul vedetei, aceasta ar fi avut mai multe motive sa se sinucida. Se pare ca Zina aflase mai de mult ca sotul sau o insela, in Germania, cu o femeie mult mai tanara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.