Tony Blair a fost sarutat fugar pe gura de o admiratoare, in timpul unei vizite pe care a facut-o, luni, la periferia orasului Manchester, femeia marturisind ulterior ca premierul britanic are "buze de bebelus, foarte moi", transmite AFP, citata de Mediafax.

Blair, care venise sa se intalneasca cu asistentii sociali dintr-un cartier al orasului, nu a avut timp sa reactioneze si garzile sale de corp nu au reusit sa o opreasca pe Jean Peterson. In varsta de 42 de ani si mama a trei copii, aceasta l-a imbratisat pe Blair si l-a sarutat pe gura, spre deliciul celor prezenti la fata locului in numar mare. "Nu stiu de ce am facut asta", a declarat dupa aceea femeia. A fost un gest prietenesc, presupun. Cred ca a fost putin surprins, dar sunt sigura ca ma intelege". "Are buze de bebelus, sunt foarte moi si foarte dulci", a adaugat ea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.