Laura Andresan si fetele ei au reusit printr-un show erotic sa blocheze traficul din fata Clubului „Bavaria“ din Regie. Motivul: in clubul cu pricina, controversata actrita facea un „program artistic“, impreuna cu dansatoarele Iana si Livia

Aproape in fiecare seara, in Clubul "Bavaria" din apropierea Regiei, club care functioneaza pe un spatiu inchiriat de Mircea Lucescu, se strang sute de baieti ca sa le vada pe fetele care danseaza si fac adevarate show-uri erotice. Joi noapte insa, clubul a "luat" foc pentru ca vedeta serii a fost Laura Andresan. Dorinta infierbantata a tinerilor care au venit sa o vada pe Laura la lucru a facut ca traficul din apropiere sa fie serios afectat. Deoarece toate locurile din parcarea clubului erau ocupate, mai multi soferi "ingeniosi" au parcat pe unde au apucat, chiar si pe sina de tramvai, fapt ce a isterizat inclusiv un vatman care facea un rodaj de noapte.

Daca nu esti atent, te dezbraca!

In timpul show-ului, Laura si colegele ei fac o oferta pe care pustii stransi la spectacol, cu greu o pot refuza: "Cine vrea sa vina langa noi?". La aceasta intrebare, mai mult decat tentanta, baietii se ingramadesc cu lovituri serioase de coate sa intre in cusca "fiarelor". In cele din urma apare si norocosul teribilist, dar nu inainte de a fi intrebat daca are 18 ani. Ceea ce nu banuieste viteazul este faptul ca, dupa tratamentul care include un dans erotic si chiar un act sexual mimat, apare si ghinionul: printr-o miscare fulger, Laura ii trage pantalonii, iar cel care cu cateva minute in urma era cel mai curajos, nu mai stie apoi pe unde sa mai fuga.

Una dintre dansatoarele Laurei ne-a marturisit ca este studenta in anul 3 la Facultatea de Psihologie si ca vrea sa se specializeze in aceasta meserie. Deocamdata, practica pe care Livia o face in timpul facultatii, prin cluburile din tara, o ajuta sa-si dezvolte abilitatile de psiholog, mai ales ca are talentul sa suceasca mintile barbatilor, doar dintr-o privire. Impreuna cu colega ei, Iana, o urmeaza pe Laura prin toata tara si fac senzatie in cluburile unde sunt invitate. Indeosebi atunci cand Laura se dezlantuie si le saruta cu pasiune pe amandoua.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.