In noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 1.30, designerul Zina Dumitrescu a fost adusa de fiul ei la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti in stare grava.

Surse din apropierea creatoarei de moda ne-au declarat ca "Mama Zina", cum i se spune designerului in showbizul romanesc, inghitise o doza foarte mare de diazepam si a fost gasita in casa de fiul ei, Catalin Negreanu.

Asistentul-sef Moromete, cel care i-a acordat primul-ajutor, a reusit sa o stabilizeze si, la o jumatate de ora dupa ce a fost adusa la spital, Zina se afla la sectia de Terapie Intensiva in afara oricarui pericol. Ieri dimineata, a fost mutata intr-o rezerva a Spitalului de Urgenta Floreasca, departe de ochii curiosilor.

Motivele pentru care Zina Dumitrescu a incercat sa se sinucida raman deocamdata necunoscute. Astazi, designerul implineste 70 de ani si prietenii care au vazut-o zilele trecute ne-au spus ca lasa impresia ca e intr-o forma excelenta, nimic nu parand sa prevesteasca evenimentul petrecut in noaptea de miercuri spre joi.

Familia Zinei Dumitrescu a incercat sa tina situatia acesteia in secret, departe de urechile presei.

Contactat telefonic, sotul Zinei, profesorul universitar Costin Dumitrescu, a afirmat initial ca aceasta este plecata din Bucuresti, de cateva zile, la Ramnicu Valcea, la niste prieteni, unde se reface dupa o suferinta. Acelasi raspuns ni l-a dat si fiul creatoarei, Catalin Negreanu, care a evitat sa spuna locul in care se afla mama lui. In schimb, o buna prietena a Zinei ne-a spus ca a vorbit cu ea chiar miercuri si ca aceasta se afla in Bucuresti.
Medici de la Spitalul de Urgenta Floreasca ne-au confirmat insa aseara ca designerul se afla intr-o rezerva a spitalului, ca se simte bine, urmand ca in curand sa plece acasa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.