Rapperul american Curtis Jackson, alias 50 Cent, a sustinut un show de zile mari, miercuri seara, la Arenele Romane din Capitala, prestatia sa muzicala ridicandu-i in picioare pe cei aproximativ 4.000 de spectatori.
In timpul concertului, hip-hop-erul a remarcat o tanara roscata in primele randuri si nu s-a sfiit sa-i declare ca ar fi incantat sa o ia cu el la hotel. La fel de dezinhibat, 50 Cent a chestionat publicul daca fumeaza marijuana. Dupa concert, 50 Cent si gasca lui au ajuns la Hotelul Howard Johnson in jurul orei 23.00 unde au cinat si s-au odihnit. La ora 2.00, baietii s-au hotarat sa faca o plimbare prin cluburile bucurestene. Bodyguarzii cantaretului au vegheat ca vedeta sa nu fie fotografiata si dupa un timp l-au urcat pe american intr-o masina. Reporterii "Averea" au urmarit masina Ford pana in parcarea clubului Office. Dezamagit de vestea ca localul este pustiu, 50 Cent si-a luat talpasita si s-a intors cuminte la hotel.

Soferul masinii ne-a declarat ca: "Am avut de-a face cu una dintre cele mai cuminti vedete pe care le-am escortat in cariera mea. L-am intrebat de cateva ori daca se grabeste si el mi-a raspuns ca da, dar ca trebuie respectate regulile de circulatie". Astfel, vedeta americana a asteptat circa cinci minute ca un taxi, aflat in fata masinii in care era, sa-si gaseasca un loc de parcare, a asistat la o discutie dintre sofer si bodyguarzii clubului Downtown (fara sa priceapa nimic) si a hotarat intr-un final sa se intoarca la hotel, suparat ca nu avea cu cine sa se distreze.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.