Ocupata cu inregistrarea primului ei album solo, pentru care lucreaza 7-8 ore pe zi, Oana Zavoranu nu duce lipsa de oferte, fie ca acestea vin de la diverse televiziuni, fie din cinematografie.
Una dintre ultimele propuneri, pe care a primit-o nu doar actrita de telenovele, ci si iubitul sau, Pepe, a venit din partea marelui actor, Alexandru Arsinel, un admirator al celor doi. Acesta i-a comunicat Oanei ca ii asteapta pe ea si pe Pepe, la Teatrul Tanase, urmand ca daca cei doi isi doresc, sa le faca o piesa in care sa joace amandoi.

O mare admiratoare a Oanei este si "partenera" lui Arsinel, Stela Popescu, aceasta spunandu-i personal fostei vedete de la Acasa ca are o impresie foarte buna in ceea ce o priveste. Oana nu a renuntat insa niciodata la televiziune, ea dorindu-si, chiar daca nu imediat, sa mai prezinte o emisiune care sa o defineasca: "Sincer, nu am abandonat cariera in televiziune. Nu sufar insa de sindromul neaparutului pe sticla". In urma cu mai bine de o luna, Zavoranu a inceput inregistrarile la primul sau album pe care urmeaza sa-l lanseze la toamna, si care nu va contine mai putin de zece melodii.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.