Dan Bittman a devenit dintr-un crai, asa cum era perceput in trecut, un tata responsabil pentru cei doi baieti ai sai si un iubit dedicat pentru mama copiilor lui.

Apropiatii cantaretului sustin ca de cand acesta a aflat ca va fi din nou tatal celui de-al treilea baiat, s-a cumintit vizibil - petrece cat mai mult timp pe acasa si nu mai intoarce capul dupa tinerele apetisante care ii taie calea. Mai mult, este interesat de tot ceea ce implica cea de-a treia sarcina a Lilianei Stefan, iubita lui.

Recent, aceasta s-a pricopsit cu un guturai pe care nu il poate trata cu ajutorul medicamentelor pentru ca este insarcinata. Desi foloseste remedii naturite, tusea pare sa nu aiba leac, fapt care il ingrijoreaza teribil pe Bittman. Nu o data, cantaretul a adus vorba in grupul lui de prieteni despre starea de sanatate a Lilianei.

Si atunci cand a avut ocazia sa discute cu o femeie care a trecut prin aceasta situatie a facut-o fara sa stea pe ganduri.

Asta ar putea fi o dovada a faptului ca Don Juan-ul Bittman incepe sa devina un adevarat familist.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.