La sfarsit de cariera, Catalina Ponor a acordat un interviu revistei Tabu, care surprinde prin amestecul de maturitate si inocenta.
"Nu exista niciun psiholog in lot care sa ne consilieze. Nu exista decat o asistenta, un chinetoterapeut si un maseur. Eu, inainte de concursuri, imi dadeam cu mir pe frunte", a spus Catalina. In plus, scriitorul american Michael Cunningham, autorul celebrului roman "The Hours", vorbeste deschis despre relatia sa homosexuala si da un sfat pe care ar trebui sa-l stie toti cei care au participat la parada Gay din acest an, indiferent de ce parte a coloanei de manifestanti s-au aflat: "Din punctul meu de vedere singura obligatie a fiecarui individ, femeie sau barbat, este sa nu faca un secret din orientarea sa sexuala. Singurul mod prin care homofobia are sanse sa dispara este ca fiecare persoana gay sa nu aiba nimic de ascuns. Suntem, practic, peste tot", a spus Michael Cunningham.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.