Atacantul de la Juventus, «faultat» de patronul postului muzical de televiziune

Adrian Mutu nu a achizitionat un pachet majoritar la televiziunea Atomic TV, asa cum se vehicula prin presa centrala. Atacantul de la Juventus se afla in negocieri cu omul de afaceri Nic Serbu, pentru 10% din actiunile Noll Media SRL, companie ce detine Atomic TV. Cei doi au mai multe proiecte impreuna, insa totul este la nivel de discutie. Nic Serbu ne-a marturisit insa ca "Adi nu a atins maturitatea de a face afaceri cu mine. Asa cum este in fotbal se comporta si in afaceri".

Zilele trecute se anunta cu mare tam-tam ca Adrian Mutu a preluat pachetul majoritar al postului de televiziune Atomic TV, al carui patron este omul de afaceri Nic Serbu. Se auzise ca Mutu a obtinut 51% si a devenit actionar principal al televiziunii sus amintite.

Un cotidian central anunta saptamana trecuta ca Adrian Mutu a negociat timp de o saptamana preluarea unui pachet majoritar al companiei Noll Media, cea care detine licenta pentru postul Atomic TV, iar Nic Serbu i-a propus fotbalistului de la Juventus preluarea unui pachet de 51% contra sumei de 3 milioane de euro.

In pofida acestor speculatii, am aflat ca Adi Mutu nu a facut nici o achizitie in acest domeniu. Nic Serbu ne-a marturisit ca a purtat cateva discutii cu Mutu, fotbalistul manifestandu-si dorinta de a se asocia cu omul de afaceri in mai multe proiecte. "Mutu trebuia sa ia 10% din actiunile de la Atomic. De fapt discutia a fost pentru acest procent, nicidecum mai mult. Eu vand ori totul, ori nimic, si oricum ar fi vorba de bani multi. Suntem in negocieri pentru mai multe proiecte, dar deocamdata totul este la nivel de discutie. Din punctul meu de vedere, Mutu nu a atins maturitatea de a face afaceri cu mine. Asa cum este in fotbal, asa se comporta si in afaceri. Mutu trebuie sa mai dea multi ani cu piciorul in minge ca sa poata obtine peste 50% din Atomic", ne-a declarat Nic Serbu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.