Unul dintre cele mai renumite clasamente ale frumusetii din lume, TOP 100 FHM a furnizat in acest an publicului din Romnia o surpriza de proportii.

Iubita lui Irinel Columbeanu a iesit cea mai sexy vedeta FHM 2006 desi pagina de web a publicatiei a fost blocata saptamani intregi

Locul intai a fost ocupat de nimeni alta decat de hiper-mediatizata iubita a lui Irinel Columbeanu, Monica Gabor. Eleva de numai 19 ani a reusit sa surclaseze in mod cu totul si cu totul surprinzator atat divele autohtone, cat si mega-starurile internationale, incoronandu-se cea mai sexy vedeta FHM Romania 2006. Bacauanca a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca iubitele lui Columbeanu sunt "cele mai frumoase si cele mai premiate", ea aflandu-se deja la cel de-al doilea titlu de frumusete important (dupa Miss Top-Model Romania) obtinut in mai putin de un an de cand este partenera omului de afaceri.

S-a votat pe o pagina blocata

Norocoasa castigatoare a avut parte nu doar de un sustinator influent in persoana lui Irinel Columbeanu, ci si de niste admiratori foarte norocosi. Cei care i-au acordat calificativul maxim moldovencei au reusit, se pare, sa invinga legile informaticii si sa voteze pe site-ul revistei FHM, in conditiile in care acesta a fost practic blocat cea mai mare parte a perioadei de sondaj.

Miliardarul are mana buna

Monica nu este singura iubita a lui Columbeanu, care i-a dat gata pe romani cu frumusetea ei. Predecesoarea bacauancei, Gabriela Botezat, alias Blanche, a castigat trofeul Miss Romania. Singura care nu are in palmares un titlul de frumusete, dar doar pentru ca nu si l-a dorit, a fost Anna Lesko, care s-a multumit insa cu un onorabil loc opt in TOP 100 FHM.

Andreea Raicu si Monica Bellucci, marile invinse
Printre "victimele" Monicai la editia 2006 FHM s-au numarat si Angelina

Jolie, (locul 3), Andreea Raicu (5), Monica Bellucci (6), Beyonce Knowles (9), Ileana Lazariuc (11), Catrinel Menghia (17), Monica Barladeanu (20) si Andreea Marin (loc 92). Zana Surprizelor, ajunsa acum in subsolul clasamentului, Monica Barladeanu si Andreea Raicu au castigat fiecare trofeul FHM in anii trecuti, prezentatoarea de la Prima chiar in doua editii.

Cristina Rus si Simona Patruleasa au fumat pipa pacii de dragul imaginii.

Ca sa salveze aparentele cele doua vedete au reusit sa se suporte cateva ore la Gala FHM de luni seara. Cele doua au stat la aceeasi masa si chiar s-au imbratisat pentru fotografi. Aflata in plina campanie de promovare, cantareata a profitat de ocazie si i-a zambit frumos si fostei sale colege de trupa, Andreea Banica.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.