Prietenii fotbalisti ai lui Adrian Mutu au marturisit ziarului Libertatea ca se bucura sincer pentru "Briliant", la aparitia pe lume al celui de-al doilea copil al sau. Ei spun ca in ultimul timp Mutu se gandea numai la nasterea micutei Adriana.

Rica Neaga, unul dintre apropiatii lui Adrian Mutu, a vorbit cu fotbalistul lui Juventus Torino a doua zi dupa ce Consuelo a nascut, intr-o clinica privata din Miami. "Era foarte, foarte fericit. Nu cred sa-l mai fi simtit vreodata atat de emotionat. Stiu ce era in sufletul lui, pentru ca astfel de clipe am trait si eu cand s-a nascut fetita mea, Adriana Yunis. Sa fii parinte este cel mai frumos lucru de pe Pamant", a marturisit Neaga. Fostul pitestean isi asteapta prietenul in tara, pentru a-i pregati un cadou special micutei Adriana.

Chiar daca nu este tata, desi isi doreste acest lucru, fostul rapidist Bogdan Mara intelege bucuria pe care o simte bunul sau prieten Adrian Mutu in aceste zile. "Am vorbit cu Adi inainte ca fetita sa se nasca. Era foarte nerabdator si se vedea ca este fericit, ca se simte implinit. Dupa nasterea micutei Adriana, i-am dat doar un mesaj pe mobil, in care l-am felicitat. O sa-l sun cateva zile mai tarziu. Acum il las sa se linisteasca, sa se bucure linistit. Cand va veni in tara, vreau sa dau o petrecere mare in Bonsai, in cinstea aparitiei pe lume a Adrianei Mutu. O sa il invit si la masa ca sa-mi povesteasca pe indelete trairile sale ca parinte", a spus Mara.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.