Vedeta Antenei 1, Mihaela Radulescu, s-a intors recent din Africa de Sud, unde a petrecut zece zile de vacanta impreuna cu sotul sau, Elan.

Ea a filmat in cele cateva zile petrecute acolo si un material pentru un documentar despre Africa de Sud ce va fi difuzat curand la Antena 1.

Libertatea: Cum a fost calatoria?

Mihaela Radulescu: Cred ca de fapt drumul e prima piedica in calea celor ce vor sa plece spre Africa de Sud. Mai intai, e costul biletelor, care e destul de "aprig", indiferent cu ce companie zbori. Apoi, durata e... descurajanta, pentru ca in total zbori vreo 16 ore!...

Unde ati locuit in aceste zece zile?

Vreo patru zile in desert, intr-o cabana, in Cape Town alte trei zile, doua in Sun City si restul... pe drum.

Ce ai filmat ?

Am decis sa fac un documentar de calatorie, tocmai in ideea ca e o destinatie putin accesibila romanilor, dar care merita sa fie vazuta fie si prin ochiul camerei de filmat. Am filmat leoaice cu pui de la numai trei metri de ele, girafe, elefanti, antilope, pasari uluitoare, cobre si inca multe altele.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.