Foarte indragostit de sotia sa, Consuelo, Adrian Mutu a tinut sa fie alaturi de ea pe tot parcursul nasterii fetitei lor, Adriana, eveniment petrecut duminica la Miami.

Timp de cateva ore, cat a durat travaliul, dar si in sala de operatie, Adrian a stat tot timpul alaturi de Consuelo, a tinut-o de mana si a incurajat-o. Dupa ce micuta s-a nascut, ambii parinti erau epuizati, dar foarte fericiti. Nasterea Adrianei a fost sarbatorita pe trei continente: de parintii ei in America de Nord, de bunicii din Republica Dominicana in Santo Domingo si de nasi in Europa, la Ibiza. Botezul fetitei va avea loc cel mai probabil in luna august.

Ziua de duminica a adus marea bucurie in familia lui Adrian Mutu si a sotiei lui, Consuelo: a venit pe lume, in Miami, SUA, fetita acestora, Adriana. Evenimentul a fost sarbatorit in trei locuri: in America, de fericitii parinti, la Santo Domingo, de familia proaspetei mamici, dar si in Ibiza, de catre nasii cuplului, Nicu si Mihaela Gheara.

Timp de doua luni Consuelo a fost impreuna cu mama lui Adrian, Rodica Mutu, si cu bona dominicana, Ramona. In aceasta perioada ea a vorbit la telefon in fiecare zi cu Adrian, cand acesta s-a aflat in Italia, Romania sau in alta parte a SUA, si a fost vizitata de surori si cateva prietene.

Imediat dupa ce Consuelo a nascut, Adrian si-a anuntat nasii, socrii si cativa prieteni, apoi si-a lasat sotia sa doarma la clinica, iar el a plecat acasa pentru cateva ore, urmand sa revina dupa ce proaspata mamica se va fi trezit. "Dupa ce a iesit din sala de operatie Adrian era epuizat. In timpul nasterii o tinea de mana pe Consuelo si ii spunea mereu sa fie curajoasa.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.