Simona Patruleasa i-a declarat razboi deschis Cristinei Rus.

Marul discordiei intre cele doua vedete este omul de afaceri Sabin Ivanof, iubitul stiristei de la Antena 1, care-i poarta sambetele cantaretei, de mai mult timp. Conflictul dintre cele doua frumuseti autohtone a luat amploare dupa o noua tentativa de-a lui Sabin de a o cuceri pe Cristina. Pasiunea omului de afaceri pentru blonda este mai veche, insa s-a reactivat odata cu aparitia primului videoclip al acesteia in formula solo.

"Ma suna zeci de barbati"

Impresionat de noua imagine a Cristinei Rus, Sabin Ivanof si-a reluat obiceiul de a-i trimite buchete uriase de flori in incercarea de a o cuceri. Recent, Don Juan-ul a mai platit doua comisioane pe la florarii. Zadarnic insa. Cantareata nu a raspuns nici de asta data avansurilor lui. Cu toate acestea, intreaga poveste a starnit mania actualei sale iubite, Simona Patruleasa, care se simte din ce in ce mai amenintata. Convinsa ca nunta se apropie cu pasi repezi, lucru pe care nu a ezitat sa-l faca public, Simona a avut surpriza sa afle ca iubitul ei nu este usa de biserica si nici intentii serioase nu prea are. Increzatoare, insa, ca visul urat s-a terminat, ea a aflat ca nu e nici macar aproape de final. Iar cel mai dureros este faptul ca, pentru a o impresiona pe Cristina, Sabin se foloseste de aceeasi strategie pe care a aplicat-o si in cazul Simonei: ii trimite uriase buchete de flori.

Simona, pagubita de Nicoleta Luciu

Stirista se teme ca povestea ei de dragoste se va termina dupa modelul Szolt Czergo, pe care i l-a "furat" Nicoleta Luciu. De data aceasta, Simona nu are de gand sa stea cu mainile in san. Intreaga situatie o face sa fiarba de furie si a jurat ca o sa ia atitudine. Pe de alta parte, Cristina Rus, devenita fara voie cosmarul Simonei, nu se considera vinovata de nimic: "Probabil ca m-a sunat si la fel de probabil ca mi-a trimis flori. Primesc atentii si avansuri de la zeci de barbati carora nu ma sinchisesc nici macar sa le retin numele".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.