In emisiunea "Rezervat V.I.P." de la Antena 1, Adriana Bahmuteanu a spus ca Dinu Maxer s-a facut cunoscut doar prin prisma relatiei pe care a avut-o cu Nicoleta Luciu. Jignit, Maxer a consultat un avocat si intentioneaza sa o dea in judecata pe vedeta pentru calomnie, mai ales ca si-a adus aminte si de faptul ca intr-un editorial de la revista "Zau" Adriana l-ar fi facut "prostanac".

"Vreau s-o dau in judecata pe Adriana Bahmuteanu, care s-a aventurat in tot felul de fraze calomnioase la adresa mea. A zis ca "ce artist e Maxer?" si ca n-a auzit de mine. Daca un publicist, care mai are si o mare functie la o revista, spune ca nu a auzit de Dinu Maxer, e un defect profesional. Nu numai ca a vorbit urat despre mine in acea emisiune, dar si intr-un editorial din revista "Zau" m-a facut prostanac, exprimandu-se intr-un mod care m-a deranjat: "Nu stiu cum frumoasa aia de Nicoleta Luciu a stat cu prostanacul ala de Dinu Maxer...". Cum poate ea sa faca un doctor prostanac? Ma simt dator sa-i fac publica diploma mea de medic, sunt licentiat cu nota 10. Nu stiu de ce Adriana Bahmuteanu se baga unde nu-i fierbe oala", ne-a declarat Dinu.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.