Catalina Ponor, gimnasta considerata ca fiind printre cele mai frumoase sportive din Romania, este indragostita de un coleg de breasla, cu care are o relatie sentimentala, dar platonica, din luna noiembrie a anului trecut.
Cand nimeni nu mai credea in ea, Catalina Ponor si-a demonstrat valoarea, castigand la Campionatele Europene de la Volos - desfasurate la inceputul lunii mai - aurul la barna, argintul cu echipa si bronzul la sol. In ultimele luni, in viata Catalinei s-a schimbat ceva, de cand prietenia ei cu gimnastul Robert Stanescu s-a transformat intr-o adevarata poveste de dragoste.

Nimeni nu se astepta la acest lucru, nici macar Robert. "Totul a venit de la sine. Nici nu mai tin minte cand ne-am indragostit unul de altul. Frumos este ca suntem fericiti impreuna si ca relatia noastra se bazeaza pe incredere si respect", a marturisit Robert, care este student in anul III la ANEFS. In trecut, tanarul de 21 de ani a mai avut o relatie de cateva luni cu o alta gimnasta, Alexandra Irimia, dar prefera sa nu-si mai aminteasca de aceasta legatura. Desi in noiembrie sarbatoresc un an de la debutul relatiei lor sentimentale, Catalina si Robert nu au devenit intimi.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.