„Nu stiu care-a fost parerea voastra, dar eu am ajuns fanul emisiunii mele“, a declarat Mihaela Tatu, la inceputul ultimei editii „De 3 x femeie“ din acest sezon.
Da, stiu, va bucura faptul ca multe emisiuni iau vacanta si ne vor lasa sa ne mai linistim la cap pina la toamna. Si pe mine ma bucura, desi stiu ca, din pacate, vor fi inlocuite de altele. Dar sa revenim la subiect. Deci mie mi se pare interesant ca Mihaela Tatu a devenit fan "De 3 x femeie" si as fi curioasa daca nu cumva a devenit si fanul moderatoarei acestui program tv. Adica al ei insasi. Mi-o si imaginez dimineata uimita ca isi vede fata in oglinda: "Oaaa, doamna Mihaela Tatu, ce bine-mi pare ca va intilnesc… Imi dati, va rog, si mie un autograf pe bucata asta de sapun? Sau mai bine dati-mi-l pe tubul asta de pasta de dinti. Si, daca nu va deranjeaza, v-as ruga sa-mi dati unul si pentru fiica mea care va iubeste, va admira si va respecta foarte mult! Stiti, chiar o banuiesc ca isi doreste, in secret, o mama ca dumneavoastra, hihihi…!".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.