Consuelo, frumoasa sotie a lui Adrian Mutu, a nascut ieri dimineata la 7.40, ora Americii, (14.40, ora Romaniei) o fetita de 3,040 kg si 49 cm.

Consuelo a adus-o pe lume pe Adriana la 7.40, ora Americii

Adriana Mutu a venit pe lume, prin nastere naturala, la o clinica particulara din Miami, Statele Unite ale Americii. Briliantul si-a vegheat sotia toata noaptea, el fiind si cel care i-a taiat copilului cordonul ombilical.

Botezul micutei va avea loc peste doua sau trei luni, cel mai probabil la Santo Domingo (Republica Dominicana) sau in Italia. Nasii Adrianei sunt nimeni altii decat Mihaela si Nicu Gheara, aceiasi care au indeplinit rolul de parinti spirituali si la casatoria Consuelei cu Adrian.

Bona din Republica Dominicana

Consuelo a ales deja bona pentru Adriana. Este din Republica Dominicana si este aceiasi care s-a ocupat de multi dintre copiii familiei Matos. Aceasta se va muta la Torino, unde locuieste faimosul cuplu si o va ajuta pe tanara mamica timp de doi ani.

A venit inaintea lui Alberto

Duminica dimineata, exact cand Consuelo o aducea pe lume pe Adriana, meteorologii americani au lansat primul avertisment de furtuna tropicala din acest sezon. Potrivit rapoartelor meteo, furtuna se indreapta din vestul Cubei catre Florida, iar daca vantul va depasi viteza de 63 de kilometri pe ora va fi considerata uragan si va fii botezat Alberto.

Un Geaman, poliglot si original

Nascuta sub semnul zodiacal gemeni, fiica lui Adrian Mutu va avea, potrivit astrelor, o personalitate foarte activa, independenta si originala in gandire. Nativii zilei de 11 iunie sunt considerati de asemenea intelectuali cu multe posibilitati. De altfel, parintii micutei Adriana au planificat cu mult timp inainte ca ea sa vina pe lume sa o invete sa vorbeasca in patru limbi: romana, spaniola, italiana si engleza.

Tata pentru a doua oara

Fotbalistul mai are un copil cu Alexandra Dinu, prima sa sotie. Mario are 4 ani si locuieste cu mama sa, la Milano.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.