Dupa Pops, anul acesta a venit randul trupei A.S.I.A sa intre in criza.

Speriate de lipsa de oferte, cele doua componente care au vrut sa paraseasca A.S.I.A. s-au razgandit si raman in trupa

Inca de la inceputul anului au circulat zvonuri de destramare, cele care si-au manifestat dorinta de a "dezerta" fiind Sorana si Alina. Cele doua cantarete si-au anuntat in urma cu cateva luni managerii ca isi doresc sa se implice in alte proiecte. Asa cum era de asteptat, ambele au fost anuntate ca au semnat un contract inca in vigoare pana in ianuarie anul viitor, si daca insista sa paraseasca A.S.I.A., fiecare dintre ele va trebui sa plateasca o clauza de reziliere in valoare de 10.000 de euro.

Dupa mai multe saptamani in care si-au analizat atent situatia, atat Sorana, cat si Alina au revenit la sentimente mai bune fata de trupa care le-a consacrat. Potrivit unor surse din anturajul cantaretelor, se pare ca acestea au intrat in panica constatand ca ofertele nu se grabesc sa le bata la usa si nici publicul nu este foarte interesat de ele separat. Revenita la matca, Sorana a anuntat ca vrea sa ramana in A.S.I.A. chiar si dupa expirarea contractului, indemnandu-si colegele sa faca la fel.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.