Dupa seria de concedieri si demisii cu care s-a confruntat postul Realitatea TV, echipa are nevoie acum de nume consacrate pentru a reveni pe linia de plutire

In consecinta, prima pe lista celor curtati este prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Antena 1, Sandra Stoicescu. Pentru a obtine o intalnire cu ea, negociatorii i-au oferit dublul salariului pe care il are in prezent, adica 7.000 de euro in loc de 3.500.

Negocieri in afara Bucurestiului

Zilele trecute, Sandra Stoicescu a fost contactata telefonic de conducerea Realitatii TV si invitata la o serie de discutii in vederea transferului ei. Suma de la care vor porni negocierile este de 7.000 de euro, dublul salariului pe care il are in momentul de fata la televiziunea din Baneasa. Pentru ca este mult prea devreme, un raspuns categoric nu exista, insa, tratativele vor avea loc, cu siguranta, in afara Bucurestiului, asa cum s-a intamplat si in alte cazuri. La finele lui 2005, Dan Negru, Virgil Iantu si Teo Trandafir au fost chemati, in cel mai mare secret, la Poiana Brasov, unde li s-au facut oferte incredibile ce porneau, la fiecare in parte, de la dublul salariului din momentul respectiv. Desi sumele se ridicau la zeci de mii de euro, iar problema s-a transat in doua runde, nici unul nu a inghitit momeala.

Razvan Dumitrescu pleaca la TVR

Dupa Cosmin Prelipceanu, care a inlocuit-o pe Dana Razboiu la principalul jurnal de la TVR, si Razvan Dumitrescu se pregateste sa intre in ograda postului national. Desi facea cea mai buna audienta la Realitatea TV cu talk-show-ul "Realitatea Zilei", el a fost concediat la cea mai mica greseala. Si locul sau a ramas liber.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.