Prezentat de Vodafone, spectacolul promoveaza cele mai noi albume semnate Shakira, "Fijacion Oral, Vol. 1" si "Oral Fixation, Vol. 2". Biletele pentru concert pot fi achizitionate exclusiv de pe site-ul www.MyTicket.ro. Pretul acestora variaza in functie de pozitia fata de scena: 150, 100, 80, respectiv 60 RON.

Cu albumul "Laundry Service" (2001), Shakira a devenit un adevarat fenomen international: peste 25 de milioane de exemplare vandute, 13 discuri de platina si trei premii Grammy... Succesul celor doua albume lansate in 2005, "Fijacion Oral, Vol. 1" (in limba spaniola), urmat de "Oral Fixation, Vol. 2" (in engleza), au confirmat inca o data popularitatea de care se bucura Shakira la nivel mondial. Cel mai recent single, "Hips Don’t Lie", se mentine inca din primavara pe primul loc in topurile US, Latin & European Billboard, topurile radio din Canada, Columbia, Finlanda, Franta, Ungaria, Danemarca, Belgia, Germania, Elvetia, Suedia, Canada si Romania.

Nunta cu Antonio de la Rúa

Diva muzicii latino va veni duminica Acasa intr-un special latino. Shakira va vorbi despre succesul pe care l-a avut ultimul ei material discografic "Fijación Oral". "Albumul aduna tot ce am invatat eu pana acum ca producatoare, compozitoare si cantareata de-a lungul acestor ani. Este o sinteza a drumului strabatut in muzica", marturiseste diva columbiana.

Shakira va da cateva detalii picante si despre viata sa privata. Cantareta va vorbi despre nunta pe care o planuieste la bratul lui Antonio de la Rúa. "Cand ajungem la intocmirea listelor de invitati ne dam batuti intotdeauna pentru ca sunt foarte multi. Am vrea sa fie o ceremonie privata, dar se pare ca va fi imposibil", marturiseste Shakira.