Cea mai cunoscuta eleva din Romania, Monica Gabor, se afla pe punctul de a pierde unul dintre angajamentele sale de televiziune.

Iubita miliardarului Irinel Columbeanu a pretins la negocieri un onorariu care i-a lasat muti pe producatori
Iubita miliardarului Irinel Columbeanu are sanse foarte mari sa nu mai apara in sitcomul produs de Antena1, desi prezenta ei pe afisul productiei era data ca sigura in urma cu cateva luni.

Negocieri in impas

La inceputul anului, in presa a fost anuntata realizarea de catre postul Antena 1 a unui serial in care vor fi distribuite si o multime de vedete. Alaturi de nume precum cel al Soranei Mohamad sau al Alinei Diana Crisan din trupa A.S.I.A., in distributia sitcomului figura si Monica Gabor.

Timpul a trecut, producatorii au demarat chiar filmarile, iar prezenta modelului a devenit tot mai incerta. Dupa ce a filmat pentru episodul pilot, iubita lui Columbeanu a disparut din peisaj, absenta sa dand nastere la tot felul de speculatii.

Adevaratul motiv pentru care manechinul, originar din Bacau, ar putea sa iasa din serial este unul de natura financiara.

Negocierile contractuale dintre reprezentantii Antenei 1 si Monica Gabor au intrat in impas in urma cu cateva saptamani si pana in prezent nu au existat semne ca situatia s-ar putea debloca. "La ultima intrevedere cu cei de la Antena 1, acestia i-au oferit Monicai un pachet financiar. Eu am cerut altul si a ramas ca urmeaza sa ne contacteze pentru a ne da un raspuns. Asta a fost inainte sa plecam in Franta si pana acum nu am primit niciun semn", ne-a declarat omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Ocupata cu invatatul

Faptul ca Antena 1 nu este dispusa sa se ridice la nivelul financiar pretins de ea, se pare ca nu o deranjeaza deloc pe Monica. Eleva in clasa a XII-a, aceasta este acum foarte preocupata sa invete pentru examenul de Bacalaureat. "Pe noi oricum nu ne prea interesa acest sitcom.

Ei ne-au contactat si ne-au facut oferta, nu noi am cerut-o. Oricum, Monica acum este ocupata cu invatatul", a spus Columbeanu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.