Realizatorul emisiunii "100%", Robert Turcescu, s-a accidentat la genunchiul drept in timpul incalzirii pentru partidele de fotbal "Staruri vs Tsunami". Evenimentul organizat duminica seara a constat in doua meciuri care s-au desfasurat intre jurnalisti, vedete si politicieni, in scopul stringerii de fonduri pentru victimele din Asia. Printre participanti s-au numarat Huidu si Gainusa, Andi Moisescu, Lucian Mindruta, Catalin Maruta, Victor Ponta si Titus Corlatean. Robert Turcescu spune ca este singurul vinovat de accidentarea pe care a suferit-o: "Am intrat pe teren si am facut o miscare gresita, m-am sprijinit pe piciorul drept si m-am rasucit. E greseala mea in exclusivitate". Ziaristul este destul de suparat pentru ca isi da programul peste cap: "Vineri trebuie sa fac operatie. Numai de asta n-aveam nevoie, mai ales ca trebuia sa plec la sfirsitul lunii in strainatate, la o bursa de trei saptamini".

In ciuda accidentarii, Turcescu intentioneaza sa continue emisiunile "100%" de pe Realitatea TV.
Si Dana Deac a suferit ieri un accident, dar de masina. Realizatoarea este nevatamata, dar pagubele materiale produse sint destul de mari.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.