Statutul de vedeta si postura de artist talentat iti pot aduce in viata multe bucurii de ordin financiar. Printre norocosi se afla si sotul Andreei Marin, Stefan Banica jr. Unul dintre cei mai valorosi cantareti romani a incasat, in urma celor sapte saptamani de "Dansez pentru tine", ca amfitrion al show-lui de televiziune, peste 100.000 de euro.

Nu este exclus insa, data fiind prestatia impecabila a artistului, ca cea de-a doua editie a emisiunii, care urmeaza sa fie difuzata in toamna acestui an, sa fie prezentata tot de el.

Statutul de vedeta si postura de artist talentat iti pot aduce multe bucurii de ordin financiar in viata. Este si cazul lui Stefan Banica jr, unul dintre cei mai valorosi cantareti, care a incasat in urma celor sapte saptamani de "Dansez pentru tine" peste 100.000 de euro.

Emisiunea "Dansez pentu tine" difuzata pe parcursul a sapte saptamani a imbunatatit considerabil situatia financiara a multora dintre vedetele invitate la acest show. Dupa cum este stiut, amfitronul a fost nimeni altul decat unul dintre cei mai valorosi cantareti de pe la noi, Stefan Banica jr. Alaturi de el, tot pe post de prezentator a fost si Olivia Steer.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.