Dupa ce a renuntat sa mai faca parte din trupa „Sexxy“, Claudia si-a facut cunoscuta intentia de a debuta solo sub acelasi nume
Motivul principal invocat pentru decizia sa a fost acela ca nu era suficient bagata in seama. Cauza reala, de fapt, este gelozia pe care o purta Juliei, colega sa de trupa, si senzatia ca aceasta iese prea mult in evidenta.

De fapt, Claudia era tinuta in puf, departe de alergatura necesara pentru realizarea unui nou album, lucru de care si-a dat seama in momentul in care a inceput sa-si pregateasca debutul solo. Daca inainte era chemata numai la repetitii, filmari sau la studio, acum trebuie sa faca zeci de drumuri si comisioane intre casa de discuri, sala de dans, compozitori, textieri si multe alte destinatii utile. Deja epuizata de munca, ea le-a marturisit apropiatilor ca le simte lipsa atat Juliei, cat si lui Bogdan Jianu, pentru ca pe vremea cand formau o echipa, cei doi faceau ce era mai greu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.