Cel mai de succes fenomen de televiziune din ultimii ani, telenovela romaneasca, a devenit implicit si o eficienta rampa de lansare

Pentru cei care cauta celebritatea in acest fel exista insa si un pret foarte piperat. Printre cei dispusi sa plateasca taxa pe succes se numara si Nicoleta Luciu, care

s-a obligat prin contract sa achite suma de 10.000 de euro producatorilor de la MediaPro, daca nu respecta clauza de confidentialitate.

In functie de notorietatea lor pe piata si de importanta rolurilor, actorii din

"Lacrimi de iubire" sunt pasibili de plata unor daune ce variaza intre 5.000 si 10.000 de euro, daca divulga informatii de pe platoul de filmare sau despre salariile primite.

Amenzi mai mari pentru celebritati

Protagonistii si vedetele distribuite in roluri secundare au cele mai mari clauze, in timp ce actorii cu roluri episodice au prevazute amenzi de doua ori mai mici. Plecata din echipa emisiunii "Teo", Nicoleta Luciu a fost tratata pe masura notorietatii sale de producatorii telenovelei. Astfel, desi nu a fost distribuita intr-un rol principal, vedeta a trebuit sa semneze o clauza ce prevedea daune maxime, de 10.000 de euro. In aceeasi situatie cu bruneta se mai aflau si alte vedete, inclusiv cele din celalalt serial, "Pacatele Evei".

Ca sa nu cada in capcanele intinse de presa, Nicoleta Luciu a mers pana intr-acolo incat,

la inceputul anului, si-a schimbat si numarul de telefon, limitand drastic contactele cu ziaristii.

Concurenta e mai blanda

De cealalta parte a baricadei, la concurenta, conditiile se pare ca nu sunt atat de drastice. Potrivit unor informatii din interiorul Antenei 1, producatorii telenovelei "Secretul Mariei" isi obliga si ei actorii sa pastreze confidentialitatea, insa nu prevad in contracte daune atat de mari.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.