Gina Pistol a inceput sa-si puna bariere in relatiile cu barbatii
Daca pana acum nu avea nevoie decat de cateva zile pentru a accepta invitatia unui nou iubit de a locui impreuna, de asta data ea s-a gandit de doua ori inainte sa o faca. Desi relatia cu Nicola merge cat se poate de bine, blonda refuza sa faca urmatorul pas, respectiv sa se mute la el. Cei doi petrec mult timp impreuna si, totusi, ea a ales sa ramana cu mama si fratele ei. Mai mult, Gina le-a marturisit prietenilor ca nu mai exista decat doua situatii in care ar mai pleca de acasa - sa se marite sau sa-si cumpere propriul apartament.

Decizia sa este rezultatul esecurilor sentimentale din ultimii ani: la scurt timp dupa ce l-a cunoscut pe Bogdan, un tanar afacerist ploiestean, Gina a acceptat propunerea de a imparti locuinta lui de pe calea Dorobanti, miscare ce nu a fost de bun augur. S-au despartit, iar blonda s-a vazut nevoita sa renunte la luxul apartamentului si la masina pe care acesta i-o facuse cadou. Si cu grecul Sony a locuit. I-a cunoscut chiar si parintii insa apropierea prea mare a daunat. In topul celor mai mediatizate relatii ale Ginei a urmat Codin, zis si "Poponet". Dupa despartiri si impacari si acesta a scos-o de la "intretinere". Se pare ca in toate cele trei cazuri, lipsa intimitatii a starnit o gelozie excesiva.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.