Cristina Spatar si italianul Mirco Maschio traiesc de un an si jumatate o frumoasa poveste de dragoste, care se va pecetlui in luna august cu o casatorie. Mirco a fost cel care s-a decis sa-i ceara mana cantaretei, pentru ca vrea sa-i fie mereu alaturi, considerand ca o femeie ca ea nu trebuie sa stea prea mult singura.

Nunta va avea loc in Italia, iar acum cei doi pun la punct toate detaliile cu privire la costumele pentru ceremonie, locatie, nasi, invitati si luna de miere. La data de 17 iunie, Cristina Spatar va primi de la Mirco si inelul de logodna, pe care acesta l-a comandat la Venetia si al carui pret se ridica la cateva mii bune de euro. "Am stat un an si jumatate cu Cristina si ne-am hotarat sa ne casatorim. Nunta va avea loc in luna august, posibil in Italia. Nu pot sa va dau datele despre locatie si ziua casatoriei pentru ca sunt confidentiale".

Dupa casatorie, va purta numele de Cristina Maschio

"De-acum incolo, eu si Cristina urmeaza sa punem la punct toate detaliile cu privire la casatoria noastra si lista de invitati. Cu siguranta, rochia de mireasa o vom cumpara din Italia, o sa fie o surpriza, iar Cristina va fi cea mai frumoasa mireasa", ne-a declarat Mirco Maschio, viitorul sot al Cristinei Spatar.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.