Frumoasa Andreea Marin urmeaza exemplul Mihaelei Radulescu si se gandeste serios sa debuteze in lumea filmului. „Zana Surprizelor“ a primit de curand o propunere din partea lui Valeriu Lazarov sa joace intr-o telenovela.

Andreea Marin incearca sa o prinda din urma pe rivala sa, Mihaela Radulescu, gandindu-se serios la o cariera cinematografica. «Zana Surprizelor» a primit de curand o propunere din partea unor producatori americani sa joace intr-un film de lungmetraj, care se va filma in Romania. Si ofertele nu se opresc aici. Valeriu Lazarov i-a propus vedetei sa apara ca invitat de onoare in noua sa telenovela.

Multe s-au spus despre cel mai mediatizat cuplu al momentului: ba ca Andreea Marin il pazeste ca pe ochii din cap pe Stefan, ba ca face crize de isterie cand acesta isi viziteaza copilul, ba ca este geloasa pe toate femeile cu care sotul sau intra in contact. Nici Stefan Banica nu a fost iertat, iar zvonurile au fost cat se poate de picante. Tot mai multi cårcotasi sustin ca artistul are o aventura extraconjugala cu fosta sotie a lui Florin Piersic jr, Adriana Nicolae.

Vrea un copil

Barfele nu se opresc insa aici. Tot mai multe voci afirma ca Andreea Marin a intrat intr-o stare avansata de depresie pentru ca, in ciuda tratamentelor pe care le-a facut, nu poate sa-i faca sotului sau un copil. Asa ca s-a hotarat sa apeleze la clinicile specializate din strainatate. Tanara este suparata ca Banica jr nu o prea sustine in aceasta problema, lasand-o sa bata singura pe la portile clinicilor. Mihaela Radulescu a avertizat-o prin presa ca Stefan este un cuceritor si in vocabularul sau cuvantul fidelitate nu exista. "E firea lui sa o ia razna din cand in cand. E un cuceritor in profilul lui", a spus Mihaela Radulescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.