Mihai Traistariu a fost in Albania, la un Festivalul International de videoclipuri, Euro Video Grand Prix 2006, de la Tirana, unde a ocupat locul al patrulea, cu „Tornero“.

Traistariu a semnat si un contract cu casa de discuri "Jupiter Records" pentru promovarea piesei "Tornero" in Germania, Franta, Anglia, Austria si Elvetia. De asemenea, el va merge cu "Cirque du soleil" intr-un turneu ce va cuprinde peste 30 tari. Mihai va primi pentru acest turneu 100.000 de euro.

Incepand de luni, 5 iunie, Mihai a intrat intr-un program intens de repetitii pentru ca pe 8 si 9 iunie va canta sub bagheta lui Jin Wang, dirijor de origine chineza, celebru in intreaga Europa, actualmente dirijor al Operei Comice din Berlin.

Alaturi de Orchestra Simfonica, solisti de muzica clasica, dar si de Corul Filarmonicii George Enescu, din Bucuresti, dirijat de Iosif Ion Prunner, Mihai este invitat sa interpreteze o partitura extrem de dificila, din lucrarea "Mass", compusa de Leonard Bernstein.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.