Pentru deplasarea echipei de 150 de oameni la Saint-Tropez, locul unde se va filma emisiunea, Antena 1 a inchiriat un charter.

Antena 1 va difuza in aceasta vara o superproductie internationala ce va fi gazduita de Dan Negru.

Este vorba despre concursul "Jocuri fara frontiera", organizat in Franta inca din 1962,care in 2005 s-a tinut in Africa de Sud. Anul acesta, campionatul va avea loc la Saint Tropez, unde Romania se va infrunta cu Ucraina, Rusia si Italia. Echipa alcatuita din 150 de oameni, printre care si vedete ale sportului autohton, va fi transportata pe Coasta de Azur cu o cursa charter.

Duckhadam, Craciunescu si Iagar, capitani de echipa

Maine, Dan Negru si echipa sa vor pleca spre Saint Tropez unde, timp de trei saptamani, vor filma 14 editii care vor umple vara la Antena 1. Show-ul se anunta de amploare, mai ales daca se ia in calcul bugetul alocat pentru realizarea lui. Din surse neoficiale, costurile unui singur episod se ridica la peste 100.000 de euro, suma in care se include cazarea, masa si transportul romanilor in plin sezon la Saint Tropez. In total, "Jocuri fara frontiera" va cheltui din bugetul postului din Baneasa in jur de 1,5 milioane de euro.

In cadrul competitiei se vor infrunta echipe din Romania, Ucraina, Rusia si Italia parcurgand cele mai inedite probe. Concurentii romani au fost selectati din cluburile sportive ale mai multor orase. Echipele alcatuite vor avea drept capitani, sportivi consacrati printre care fostul portar Duckhadam, Ion Craciunescu, Marius Urzica, Doina Meline, atleta Monica Iagar si Otilia Badescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.