Am vazut intr-o reclama niste domnisoare cu parul atit de ciufulit si de incilcit (inainte de folosirea unui sampon miraculos, logic!) incit ma intreb daca nu cumva contractul cu ele s-a semnat cu citiva ani buni inainte de filmari. Asta ar presupune ca, in intervalul dintre semnarea contractului si realizarea propriu-zisa a spotului, fetele n-au avut voie sa se pieptene vreodata sau, Doamne fereste, sa treaca pe la coafor. De spalat, ma gindesc ca li s-o fi permis sa se spele, dar doar cu lesie sau, hai, cel mult, cu sapun de casa. Nu mai des insa de o data pe an.

La orele la care nu are invitati paranormali care sa le ghiceasca telespectatorilor viitorul, trecutul, prezentul si IQ-ul, Dan Diaconescu are, totusi, grija sa nu lipseasca oamenii definitiv de aceste facilitati cu care i-a obisnuit, asa ca le pune la dispozitie un serviciu intitulat "Oracol TV", care functioneaza pe baza de SMS.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.