'Si Nadia s-a nascut cu doua saptamani inainte de termen'

Vestea ca Nadia Comaneci, "Zeita de la Montreal", a devenit sambata mama pentru prima oara, la 44 de ani, a facut deja inconjurul lumii. Poate nicaieri insa evenimentul venirii pe lume a micutului Dylan Paul nu a produs mai multa bucurie ca in sufletul Stefaniei, mama Nadiei.

Aceasta, care are deja doi nepotei din partea fratelui fostei mari campioane, Adrian, a acceptat sa vorbeasca pentru Libertatea despre binecuvantata ipostaza in care se gaseste, de bunica a unui copil venit si din partea Nadiei. Pentru ca nu a reusit, de sambata trecuta, sa o mai contacteze la telefon pe fiica ei, in America, Stefania Comaneci si-a transmis prin interviul din Libertatea fericirea de a i se fi implinit unul din cele mai arzatoare visuri.

Nadia Comaneci (44 ani) si Bart Conner (48 ani) au devenit parinti pentru prima oara. Marea campioana a dat nastere unui baietel sambata, la ora 10.26, prin cezariana. "Zeita de la Montreal" a nascut intr-o clinica din Oklahoma mai repede cu trei saptamani decat termenul asteptat.

Cei doi parinti au ales numele Dylan Paul pentru fiul lor, cu mult inainte de nastere. Micutul, al carui botez va avea loc intr-o biserica ortodoxa din Los Angeles, a primit nota 10 la nastere si cantareste 2,350 kg. Mama Nadiei, Stefania, deja bunica a doi baieti din partea fratelui Nadiei, Adrian, a acceptat sa vorbeasca cu Libertatea despre noul ei nepot.

Libertatea: Cum va simtiti ca bunica din partea Nadiei?
Stefania Comaneci: Sunt atat de fericita ca nu imi vine sa cred. Pana nu il tin in brate, pur si simplu nu imi vine a crede! Mi se pare un vis! Astept sa primesc macar o poza cu el...

Pai, cand mergeti sa va vedeti nepotul?
Sigur ca o sa merg, insa astept sa-mi confirme Nadia plecarea. Pentru ca mai intai trebuie sa-mi fac pasaportul si apoi sa obtin viza.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.