Ultimul numar al revistei „High-Life“ ne-o prezinta pe Mihaela Radulescu intr-un pictorial de zile mari.

Intr-un cadru elegant, dintr-un hotel cu multe stele, diva s-a transformat intr-o femeie care traieste la granita dintre realitate si fictiune, si viseaza la fel. Tinuta sa o confirma. De data aceasta, Mihaela Radulescu nu se mai lasa pozata de dragul publicitatii, ci cu un scop anume, pentru un fel de campanie denumita "ma dezbrac ca sa-i imbrac pe altii". "Nu mai vreau sa aiba de castigat doar revista pentru care pozez sau imaginea mea, ci as vrea sa aiba de castigat si cei vitregiti de soarta. Am decis sa apar in astfel de pictoriale doar daca revista care doreste acest lucru face o donatie caritabila din profitul pe care-l face datorita mie. Acest pictorial este al doilea pe care-l realizez in aceste conditii", a declarat ea.

Peste cinci ani va fi regizor

Cu o astfel de atitudine si imbracata sumar, pentru pictorial, desigur, Mihaela Radulescu a fost dispusa sa "deconspire" cum va arata viata sa peste cinci ani: "In clasa intai, facand bastonase cu fiul meu si alergand apoi pe platoul de filmare, caci cam pe atunci ar trebui sa fiu regizorul primului meu film de lungmetraj...".

Revenind la prezent, vedeta mai descrie pentru "High-Life" cum decurge o zi din viata sa. "Din pat sar direct in tenisi si in pantaloni scurti si alerg prin sat. (...) Dupa alergare sunt un om treaz, bine dispus. Urmeaza un dus si un mic dejun copios, pe care-l pregatesc cu mana mea, pentru toata familia. Din momentul in care se trezeste Ayan, sunt cu totul a lui, pana la pranz, cand el doarme si eu plec la munca", povesteste Mihaela Radulescu.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.