As vrea sa-i dau dreptate domnisoarei blonde care prezinta pe Prima TV concursul "0900 90 10 30" si care, intr-o zi in care purta o bluza excesiv de decoltata, s-a pierdut cu firea si a facut un re-pros telespectatorilor cu care intrase pina atunci in legatura telefonica: "Va complicati si spuneti deja cuvinte care nici nu m-am gindit cind am facut acest concurs". Deci, fratilor, iertati-mi cruzimea care nu pot pur si simplu sa mi-o reprim, dar fata are dreptate. Faceti niste greseli care nu mi-am imaginat vreodata ca le pot face niste oameni maturi. Va complicati inutil si nu e normal. In definitiv, ca sa-l parafrazez pe primarul Marean, "sint lucruri pe care trebuie facute" si lucruri pe care nu trebuie deloc facute. Ca, de exemplu, sa te complici.

Nu stiu altii cum sint, dar Acasa TV nu pare sa accepte prea usor gindul ca telenovela "Lacrimi de iubire" e pe sfirsite, chiar daca recent a dat cotul si capra vecinei Antena 1, "Secretul Mariei". De ce zic ca Acasa TV e vizibil afectata de iesirea din grila a productiei cu pricina? Pai, a inceput sa difuzeze filme indiene.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.