Cea de a patra editie a Premiilor Muzicale MTV Romania s-a desfasurat, sambata, in premiera, la Cluj.

Daca la capitolul distinctii a excelat Morandi, care s-a ales cu doua trofee pentru cel mai bun videoclip si pentru cea mai buna piesa, trupa Trident a tinut sa iasa in evidenta prin cel mai strident show de scena.

Huiduite si fluierate

De aceasta data, blondele au renuntat la pantalonii decupati la spate si au iesit la rampa cu un spectacol erotic nonconformist. Andreia, Roxana si Loredana s-au sarutat in fata sutelor de spectatori cu travestitii din formatia "Las Troias". Din pacate, ideea nu s-a dovedit a fi pe placul publicului, care i-a taxat cu fluieraturi si huiduieli, desi pe parcursul maratonului MTV a avut un comportament ireprosabil. Nici din punct de vedere muzical, blondele nu au stat mai bine, recurgand asa cum era de asteptat la playback. La ajutorul CD-ului au mai apelat, de altfel, si Anda Adam, Anna Lesko, Heaven, Blondy, Dj Project, Keo sau invitatii speciali de la United Nations.

Sugababes a cantat cu sala goala

Invitata speciala a Premiilor MTV 2006, trupa britanica Sugababes, a fost si ea victima unor erori organizatorice. Dupa acordarea premiilor, prezentatorii de la HI-Q au inceput sa multumeasca publicului si organizatorilor, lasand impresia multora dintre spectatori ca spectacolul s-a incheiat. Din acest motiv, la intrarea in scena a celor 3 englezoaice sala era deja pe jumatate goala. Cele mai importante premii MTV 2006 au fost adjudecate de Akcent ( cea mai buna trupa), Loredana (cea mai buna interpretare solo), Stefan Banica Jr. (cel mai bun interpret solo), Parazitii (cel mai bun hip-hop), Heaven (cel mai bun debut), Dj Project (cel mai bun dance), Pavel Stratan (cel mai bun album), Iris (cel mai bun rock), Voltaj (cel mai bun pop), Proconsul (cea mai buna prestatie live), Morandi (cel mai bun clip, cea mai buna piesa).

Roxana, Loredana si Andreia au socat publicul clujean la Premiile MTV, exersand pe scena sarutul frantuzesc cu homosexualii din trupa "Las Troias"


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.