Gina Ivascu, realizatoarea emisiunii Verissimo de pe B1 TV, se marita.

Frumoasa blonda va deveni astazi Gina Tanase. Gina si Andu s-au cunoscut in urma cu doi ani. Vedeta B1 isi plimba cainele prin Cotroceni, cand un tanar simpatic a oprit brusc masina in mijlocul strazii hotarat sa vorbeasca cu ea. Ea a acceptat, s-au plimbat si dupa o conversatie de trei ore au hotarat sa mai iasa impreuna. Dupa cateva intalniri, Andu a convins-o pe Gina sa devina un cuplu.
Asta se intampla in primavara, iar in iarna au plecat intr-o vacanta superba in Austria, unde Gina l-a invatat pe Andu sa schieze. Aici, senzuala blonda a avut parte de o intamplare neprevazuta. Andu a cerut-o de sotie. Desi a fost foarte surprinsa de cerere, de inel, de situatie, simpatica blonda a spus ''DA!''.

Iarna trecuta s-au mutat in casa noua si au luat hotararea ca in aceasta vara sa se casatoreasca. Cununia religioasa in stil american si petrecerea vor avea loc la Palatul Snagov. Desi pregatirile sunt pe ultima suta, tot mai exista elemente-surpriza. O surpriza vor fi si nasii, mai precis nasa, caci parintele spiritual al cuplului va fi Silviu Prigoana, pe care l-au ales, asa cum marturiseste chiar el: "Sa aveti un exemplu de ASA NU mereu in preajma".

"Dupa mine, insa, aceasta alegere nu este un act de curaj, ci un mod foarte placut de a ne condimenta viata. Silviu Prigoana este un om de la care avem multe de invatat despre viata si o sursa inepuizabila de umor bun. Si stiti cat de mult imi place mie sa zambesc! " - spune Gina. Cele trei domnisoare de onoare sunt sora ei, Raluca, Oana Frigescu, colega de la B1 TV, si prietena ei cea mai buna, Raluca Horodniceanu.

Rochia pe care o va imbraca mireasa va fi o creatie semnata Maria Hohan. La nunta vor veni colegii din B1 TV, din presa scrisa, dar si artisti ca Andra, Ovidiu Komornik, Elena Carstea. Pentru luna de miere, frumosul cuplu a ales un loc cu mult soare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.