Apetisanta bruneta, aflata intr-o vacanta alaturi de iubitul ei, Zsolt Csergo, are ganduri serioase

Nicoleta Luciu viseaza la rochia de mireasa a Angelinei Jolie

Nicoleta Luciu viseaza ca la nunta ei sa imbrace rochia de mireasa purtata de Angelina Jolie in filmul "Gia". Apetisanta bruneta se afla zilele acestea intr-o croaziera de lux alaturi de iubitul ei, omul de afaceri Zsolt Csergo.

Nicoleta Luciu si-ar dori sa imbrace rochia de mireasa purtata de Angelina Jolie in filmul "Gia". Pentru cine nu a vazut filmul, ea descrie rochia ca pe una cu multe culori pale si cu mult voal. Cei doi amorezi se afla zilele acestea intr-o croaziera. Omul de afaceri alaturi de care Luciu traieste de un an o frumoasa poveste de dragoste a asteptat ca vedeta sa intre in vacanta pentru a putea petrece o luna de impreuna.

Nicoleta Luciu si-ar dori sa imbrace rochia de mireasa purtata de Angelina Jolie in filmul "Gia", scrie revista Acasa Magazin, care publica un interviu cu vedeta, in numarul care va aparea pe piata la inceputul saptamanii viitoare. Pentru cine nu a vazut filmul, ea descrie rochia ca pe una cu multe culori pale si cu mult voal. Nicoleta Luciu a avut de curand ocazia sa poarte o rochie de mireasa la filmarile pentru telenovela "Lacrimi de iubire", iar ceea ce i-a placut cel mai mult din respectiva scena este ca a invatat cum sa se poarte la nunta ei, atunci cand va fi.
Desi spune ca este indragostita "lulea", Nicoleta nu se grabeste sa se marite. "De abia facem un an de cand suntem impreuna si nu avem timp sa ne gandim la lucruri mai serioase. Este foarte frumos ce se intampla intre noi", povesteste Luciu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.