Una dintre putinele emisiuni romanesti premiate in strainatate, “Scoala vedetelor”, revine pe 11 februarie, la TVR.

In formatul actual, prezentatoarea emisiunii este Gianina Corondan. Show-ul dureaza o ora si jumatate si urmeaza sa fie difuzat vineri, incepind cu ora 21.00. Editia de pe 11 februarie este difuzata la exact 10 ani de la premiera, cind emisiunea era prezentata de Dana Mladin. "Scoala vedetelor" este un show de divertisment construit pe ideea unei clase de aspiranti la statutul de cintaret celebru. Clasa este tinuta in friu de un "prof", in cazul de fata Marius Teicu, iar intregul proiect este girat de Titus Munteanu.
Pe linga faptul ca a fost premiata in strainatate, emisiunea se poate lauda cu faptul ca acolo au fost vazuti pentru prima oara Adrian Despot, Alice Bursuc, Calin Goia, Nadine, Lili Sandu sau Diana Munteanu.

In noul sezon, "Scoala vedetelor" va avea 14 editii saptaminale. Clasa de acum include 24 de tineri intre 15 si 24 de ani, iar prestatia aspirantilor va fi evaluata de un juriu alcatuit din cinci persoane, care se va schimba de la o editie la alta. In componenta acestuia vor intra un absolvent celebru al "Scolii", un reprezentant al radiourilor, unul al caselor de productie, un reprezentant al TVR si un ziarist specialist in muzica.

De ce a acceptat Gianina?

Dincolo de faptul ca formatul este unul neconventional, Gianina Corondan a fost o optiune evidenta pentru postul de prezentatoare si din cauza antecedentelor muzicale, cu Quartz. "Am acceptat in primul rind pentru ca era vorba de Titus Munteanu", a declarat Gianina Corondan "Evenimentului zilei". "Titus Munteanu este o garantie a faptului ca formatul va fi unul neconventional, el este un profesionist si incearca mereu tarimuri noi, iar mie lucrurile astea imi plac", a adaugat Corondan. "De data asta este vorba de o schimbare de abordare fata de prima varianta. Pe linga faptul ca trebuie sa cinte bine, copiii din clasa au fost alesi dupa ideea de baza ca trebuie sa fie energici si explozivi. Nimeni nu sta serios!", precizeaza viitoarea prezentatoare.
"Scoala vedetelor" va reprezenta o oferta alternativa la filmele cu care televiziunile incearca de obicei sa atraga audienta in serile de vineri.

Au trecut prin clasa:

Dana Mladin: prezentatoare TV, realizator, producator, director de program
Nadine: cintareata, prezentatoare
Adrian Despot: vocalist la Vita de vie
Calin Goia: vocalist la Voltaj


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.