Lucrurile merg struna in cuplul Diana Munteanu-Claudiu Niculescu.

Deoarece VJ-ita a fost nevoita sa poarte ghips la un picior, iubitul ei a fost cel care i-a asigurat transportul
Chiar daca nu l-au rostit, juramantul "la bine si la rau" li se potriveste ca o manusa daca se iau in calcul evenimentele din ultima saptamana. Pentru ca a fost nevoita sa poarte o gheata ghipsata, VJ-ita nu s-a putut deplasa cu masina proprie, asa ca l-a avut alaturi pe fotbalistul care i-a servit drept sofer de lux.

Condusa, timp de o saptamana

In urma cu o saptamana, grabita sa intre in casa, Diana Munteanu a dat violent cu piciorul in prag. Pentru ca purta papuci, a suportat din plin impactul. Initial a crezut ca incidentul a fost unul minor. Din nefericire insa, cateva ore mai tarziu, degetul mare a inceput sa se umfle si sa doara. Constienta ca nu e suficienta o compresa cu apa rece, blonda a plecat de urgenta la spitalul Colentina. Acolo a aflat ca lovitura a fost destul de puternica si ca va fi nevoita sa poarte o gheata ghipsata. Norocul ei, ca numai pentru o saptamana. Desi ghipsul era unul modern, discret, din fase si rasina, glezna fiindu-i imobilizata, Diana s-a vazut nevoita sa-si caute sofer. Primul care s-a oferit a fost iubitul ei, fotbalistul Claudiu Niculescu.

Acesta a insotit-o peste tot unde a avut nevoie si a avut grija sa fie inlocuit de amici de-ai lui sau de-ai ei, atunci cand a avut de rezolvat lucruri urgente. Chiar daca si-a scos ghipsul in urma cu doua zile, VJ-ita nu poate, inca, sa se urce la volan. Pana nu-si va recapata mobilitatea piciorului, Diana se va lasa condusa de iubitul ei.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.