Cunoscutul iluzionist David Copperfield va sustine un spectacol de magie la Bucuresti in zilele de 2-3 decembrie, la Sala Palatului.

David Copperfield este un magician si iluzionist cunoscut pentru combinatia dintre iluzii spectaculoase si talentul sau de narator. Printre realizarile sale se numara: disparitia Statuii Libertatii, zburatul, levitatul deasupra Marelui Canion si trecerea prin Marele Zid Chinezesc.

David a schimbat complet si a marit lumea magiei si a iluziilor. Este supranumit "Houdini al zilelor noastre" si "cel mai bun magician din lume". Publicul din toata lumea l-a numit cel mai mare magician al timpurilor noastre.

Dupa ani de turnee prelungite, a fost vazut de mai multi oameni decat orice alt magician din istorie, incluzandu-l aici si pe Houdini. Show-ul sau de pe Braodway, "Dreams & Nightmare" a fost aclamat de critica si a spart toate recordurile de box office cat timp s-au tinut reprezentatii in New York. Reviste ca "Vanity Fair", "Esquire", "Architectural Digest", "Paris Match" si "Bunte" au mediatizat intens imaginea si povestea inedita a lui David Copperfield. Magia lui depaseste barierele culturii.

Revista "Forbes" l-a clasat pe locul 6 in topul celor mai bine platiti oameni din divertisment, inaintea Madonnei a lui Kevin Costner si a lui Arnold Schwarzenegger. David Copperfield a adus arta magiei pe noi culmi, redefinand arta antica a magiei. Acolo unde altii zic "nu poate fi realizat" modul de abordare al lui David este "da, se poate"... sa dispara Statuia Libertatii, sa treaca prin Marele Zid Chinezesc, sa planeze in zbor prin spatiu cu cea mai mare usurinta... pentru el pasiunea pentru magie este totul. Secretul, spune David, este "sa crezi ca nimic nu este imposibil si apoi sa tratezi posibilitatile ca probabilitati. Daca sunt in lumea imposibilului, atunci vreau sa merg mai departe de imposibil".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.