Madalina Manole, Anastazia Lazariuc, Miki, Adriana Trandafir, Simona Nae au ales sa poarte tinute din colectia CHARMY WOMEN la lansarea magazinului cu acelasi nume.

Pe langa bluzitele din fibre naturale, in special din in, Madalina are o slabiciune si pentru posete.

De aceea, pe langa tinuta primita in dar la inaugurare, Fata cu parul de foc si-a achizitionat si o geanta de 2.000.000 pentru a-si reintregi colectia de acasa.

"Stilul care te caracterizeaza" este sloganul propus de "CHARMY WOMEN", caci creatiile vestimentare ce poarta aceasta eticheta, pe langa ca sunt concepute tinand cont de tendintele impuse in moda internationala, se adreseaza tuturor gusturilor si varstelor.

Materialele dominante sunt matasea, voalul, satinul si bumbacul satinat, majoritatea cu broderii si aplicatii executate manual. Vedetele liniei vestimentare sunt inul si jeans-ul.

La capitolul accesorii, din colectie nu lipsesc posetele din piele intoarsa, material creponat, panza si rafie cu aplicatii din margele si pietre semipretioase, curelele, portofele si bijuteriile unicat.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.