Ultima noutate pe lista cuplurilor mondene se refera la omul de afaceri Peter Imre si fiica politicianului Teodor Melescanu, Marina, de profesie medic stomatolog.

Relatia lor de iubire este bazata pe o prietenie de lunga durata

Asocierea celor doi pare putin ciudata daca se iau in calcul mediile din care provin. Ceea ce nu multa lume stie insa , este faptul ca se cunosc de mai bine de zece ani si ca, pana sa devina iubiti, au fost prieteni la catarama. Marina si Peter s-au cunoscut cu mult timp in urma prin intermediul unei prietene comune si, probabil, a fost martora la cele doua amoruri celebre ale lui: Corina Danila si Diana Lascarescu.

Cert este ca, de ceva timp, relatia lor a trecut la un alt nivel. Ei au avut deja doua aparitii publice - una la petrecerea revistei "Tango" si alta la concertul Havana Lounge care s-a desfasurat joia trecuta la Sala Palatului - si de fiecare data atitudinea le-a tradat sentimentele. Ea nu neaga ca sunt impreuna, dar nici nu ofera detalii in ceea ce priveste povestea lor de dragoste. Intrebata despre Peter Imre, Marina Melescanu nu spune decat atat: "Ne-am cunoscut printr-o amica si timp de zece ani am avut o relatie de prietenie foarte frumoasa" care, se vede treaba, a evoluat. Si asta nu e tot. Marina Melescanu a afirmat intr-un cerc de prieteni ca este fericita si ca Peter este un barbat extrem de inteligent.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.